Άργος

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

Νοσηλευτική Μονάδα Άργους

Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ

Εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού της Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του Νοσοκομείου μας.
Κατανοώντας την αγωνία των ασθενών και των οικείων τους και αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε μέσω της απρόσκοπτης και οργανωμένης λειτουργίας του Νοσοκομείου μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμόγελο και ανθρωπιά.
Μέσα από τον δικτυακό μας τόπο αναζητήστε χρήσιμες πληροφορίες για το Νοσοκομείο μας ώστε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους ανήκει στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος και κύριος σκοπός του είναι η παροχή υψηλής στάθμης περίθαλψης ισότιμα για κάθε πολίτη ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση. Εφημερεύει κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Περίοδο εορτών – αργιών, ενημερωθείτε πρώτα από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια Χημικών Αντιδραστηρίων (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια Χημικών Αντιδραστηρίων (CPV 33696300-8) (αντιδραστήρια μικροβιολογικών εξετάσεων με ταυτόχρονη παραχώρηση συνόδου εξοπλισμού αναλυτών και ...
Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού Κεντρικού Συστήματος Πυρανίχνευσης και Εγκατάστασης Πυράντοχων Θυρών

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια ενός (1) Κεντρικού Συστήματος Πυρανίχνευσης και Εγκατάστασης Πυράντοχων Θυρών, προϋπολογισμού 59.623,82 ευρώ με Φ.Π.Α ...
Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Menu